Maçın Ardından

Manisaspor Teknik Direktörü Özat:-``Galip gelmek işten bile değildi, bunu umuyorduk ama olmadı``KARABÜK - 29.

  01 . 2012 - Spor Toto Süper Lig`de sahasında Manisaspor`u 2-1 yenen Kardemir Karabükspor`un teknik direktörü Bülent Korkmaz , ``Sahamızda kazanmak zorundaydık , kazandık`` dedi .

Korkmaz , maç sonrası düzenlenen basın toplantısında , bugün şansın kendilerinden yana olduğunu ve kazandıklarını söyledi .

Maçta çok baskılı bir oyun sergilediklerini de anlatan Kokmaz , ``Özellikle ikinci yarı baskımız daha da arttı . Sahamızda kazanmak zorundaydık , kazandık . Şansımız da bize yardım etti . Sahamızda kazandığımız gibi deplasmanlarda da kazanmalıyız . Oyuncularımın performansı iyiydi . Hepsini tebrik ediyorum`` diye konuştu .

-Manisaspor cephesi-Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat da , maçın ilk 15 dakikasında iyi oynadıklarını daha sonra rakiplerinin dengeyi sağladığını söyledi .

İkinci yarıya golle başladıklarını belirten Özat , şöyle dedi : ``İkinci yarı iki net pozisyonumuz vardı . Bu pozisyonlarımızı değerlendiremedik . Deplasmanda bu pozisyonları değerlendiremezseniz cezalandırılırsınız . Galip gelmek işten bile değildi , bunu umuyorduk ama olmadı . Şimdi önümüzde Eskişehirspor maçı var . Onlar da zor durumdalar . Bu maça odaklanıp çalışmalarımıza başlayacağız . Bütçemize göre bir oyuncu transfer edebiliriz . `` ( AOL-CC-MTE )
Kaynak: AA