Bakan Şahin Nikah Şahidi Oldu

Çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla Yalova`ya gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Yalova programını Altınova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kan`ın oğlu Yıldıray Kan`ın nikahına katılarak sonlandırdı.

Bakan Şahin Nikah Şahidi Oldu
 

Elegance Resort Hotel`de gerçekleştirilen düğüne , Bakan Şahin`in yanı sıra Yalova Valisi Esengül Civelek , AK Parti Milletvekili Temel Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı .

Yıldıray ve Gürcan Kan çiftinin nikahını Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kıydı . Çiftin nikah şahitliğini ise İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile İşadamı İhsan Kalkavan yaptı .

Dünya evine giren genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Bakan Şahin , damat Yıldıray Kan`a ter döktürdü . Çifte evlilik cüzdanını vermeden önce bol nasihat veren Bakan Şahin gelin ve damadın el ele tutuşmasını isteyerek ikisine birden evlilik cüzdanını verdi . Bakan Şahin , " Bundan böyle ömür boyu mutlu olacaksınız . İnşallah hep mutluluk tecelli eder . Dert görmeyesiniz . Burada Kan ve Tekin ailelerinin yakınları var . Fakat ondan büyük 78 milyonluk Türkiye ailesi var . O büyük aileye bugün yepyeni bir aile katılıyor . " diye konuştu .