Terim: Haftalar Sonra Mağlup Oldukbursa

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0 yenildikleri Bursaspor maçına ilişkin olarak, ``Haftalar sonra mağlup olduk.

  Gole kadar Bursaspor`un pozisyonu yoktu`` dedi .

Terim , maçın ardından düzenlediği basın toplantısında , özellikle ilk yarıda 3-4 net pozisyon ürettiklerini , ancak değerlendiremediklerini söyledi .

``Galatasaray 5-6 pozisyona giriyorsa atmalı . Zaten yenemezseniz 2 puan kaybediyorsunuz . Böyle 3 puan kaybettik`` diyen Terim , şöyle devam etti : ``Bursaspor`u tebrik ediyorum . Daha becerikli olmalıydık . Türkiye liginin en çok gol atan takımına bu durum yakışmadı ama futbolda bu tür şeyler oluyor . Olmasa iyiydi ama oluyor . Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız . Haftalar sonra mağlup olduk . Gole kadar Bursaspor`un pozisyonu yoktu . ``Bir gazetecinin , ``Milan Baros`un sakatlığı sonrası Galatasaray gol yollarında sıkıntı yaşıyor . Ara transferde transfer istemiştiniz`` değerlendirmesi üzerine Terim , ``Milan Baros 4-5 maçtır yok . Belki ileriki haftalarda oynatabiliriz . Kadrodaki tüm oyunculardan faydalanıyoruz . Transfer konusunu konuşmaktan ise sıkıldım . Başkanımız da daha önce , `hoca söyler biz transferi yaparız` demişti . Söyledik , yapmak için uğraşıyorlar ama olmuyor , yapacak bir şey yok . Yenilgimizin transferle ilgili yok`` değerlendirmesinde bulundu .

Terim , ``Galatasaray pozisyon üretmekte zorlandı . Bunu neye bağlıyorsunuz?`` sorusunu ise ``Başka maçları mı seyrediyoruz . Bursaspor ile oynuyorsunuz ve rakibi kendi sahasına hapsediyorsunuz . Elmander`in Sercan`ın kaçırdığı pozisyonlar var . Golü bulursanız rahat olursunuz . İkinci yarıya da çok iyi başladık ama alakası yokken yediğimiz gol bizi demoralize etti . Golden sonra da iyi oynadık`` diye yanıtladı .

Bayan taraftarların sorulması üzerine Terim , ``Atmosfer güzeldi ama küfürleri yakıştıramadım`` değerlendirmesinde bulundu .

Terim , hakem Fırat Aydınus`ın yorumuyla ilgili soruyu ise , ``Bir şey söylemeyeyim . Sezon başından beri bir şey demiyorum . Çünkü benim sebep aramak gibi bir niyetim hiç olmadı . Ben hiçbir zaman bahane üretmedim , bahaneyi de kabul etmedim . Başarımı buna borçluyum`` diye cevapladı .
Kaynak: AA