Sow, Ekvator Ginesi'ne Gitti

28.

  01 . 2012 - Fenerbahçe ile dün 4 . 5 yıllık sözleşme imzalayan Senegalli futbolcu Moussa Sow , bugün Ekvator Ginesi`ne gitti .

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Senegal Milli Takımı ile birlikte Ekvator Ginesi`nde bulunan ve kulübün ayarladığı özel jetle sözleşme imzalamak için Türkiye`ye getirilen Sow , sabah erken saatlerde İstanbul`dan ayrılarak , milli takım kampına döndü .

Daha önce dün sözleşme imzaladıktan hemen sonra milli takım kampına dönmesi planlanan Senegalli oyuncu , rötarlı olarak İstanbul`dan ayrıldı .

Afrika Uluslar Kupası`nda iddiası kalmayan Senegal , gruptaki son maçında yarın Libya ile karşılaşacak .

Fenerbahçe`nin Senegalli oyuncularından Dia`nın Libya maçının ardından , yeni transfer Sow`un ise 1 Şubat Çarşamba veya 2 Şubat Perşembe günü İstanbul`a geleceği öğrenildi .

( CAY-ÇET-KAF )
Kaynak: AA