Maçın Ardından

5 senede bir olur, bizim maçta oldu``-TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Seçsev:``Erken gol bulmamız halinde üstünlük kurabileceğimizidüşünmüştük``İZMİR - 28.

  01 . 2012 - Bank Asya 1 . Lig`de TKİ Tavşanlı Linyitspor`a 7-2 mağlup olan Bucaspor`un teknik direktörü Sait Karafırtınalar , ``Bu skor 4-5 senede bir olur , bizim maçta oldu`` dedi .

Karafırtınalar , maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında , bu maçın değerlendirmesinin olamayacağını belirterek , şunları kaydetti : ``Bu skor 4-5 senede bir olur , bizim maçta oldu . Bu maça takılmayacağız , bu oyuncularla yolumuza devam edeceğiz . Rüzgar da çok etkiliydi ama bunu mazeret olarak göstermiyoruz . İlk yarıda rüzgarı da arkamıza almışken , 2-0 öne geçtiğimiz sırada elektrikler kesildi . Biz de 3 . veya 4 . golü bulabilirdik . İkinci yarıya kontrollü başlayalım dedik ama istemediğimiz bir sonuç oldu . Futbolda disiplinsiz oynarsanız , fatura kesiliyor . Genç oyuncularla oynamanın dezavantajı var . ``-TKİ Tavşanlı Linyitspor Cephesi-TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev de her iki ekibin de son dönemde belli bir çıkışının bulunduğunu , rüzgarın da etkisiyle müsabakada 2-0 geriye düştüklerini söyledi .

Ancak devre arasında gerekli şeyleri konuştuklarını kaydeden Seçsev , ``2 . yarıda bunun altından kalkabilecek güce sahiptik , bunu da gösterdik . Erken gol bulmamız halinde üstünlük kurabileceğimizi düşünmüştük . Bu kadar fark beklemiyorduk . Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum , istediklerini elde ettiler . Bir takım isterse , neyi gerçekleştirebileceğini gösterdiler`` dedi .

Karşılaşmayı 2364 kişi izlerken , hasılat da 11 bin 128 lira oldu .

( ALK-SER-ABK )
Kaynak: AA