Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Ankara Genç İşadamları Derneği’nin olağan Genel kurulu Rixos Otel’de yapılacak.

  Genel Kurula Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım , Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz , Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan katılacak . ( 11 . 00 )



Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün , AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Kongresi`ne katılacak ( 11 . 00 )



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik , ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Müdürlüğü ( İSGÜM ) Bölge Laboratuarlarının Güçlendirilmesi Projesi’ kapsamında düzenlenen toplantıya katılacak . Bakan Çelik daha sonra BİLGEMED İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Merkezi’nin açılışına katılacak . ( 11 . 00-13 . 00 )



Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç , Trabzon’da bazı etkinliklere katılacak . Temaslarına Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki Bölge Gençlik Çalıştayı ile başlayacak olan Bakan Kılıç , ardından Novotel’deki Olimpiyatlara Sporcu Yetiştirme Projesi toplantısına katılacak . Trabzonspor ile Fenerbahçe Ülker arasındaki Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak Beko Basketbol Ligi müsabakasını da izleyecek olan Kılıç , dan sonra da bakanlığına bağlı bazı tesislerde incelemelerde bulunacak . ( 11 . 00-12 . 00-13 . 00 )



Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu , JW Marriott Otel’de düzenleyeceği kahvaltılı basın toplantısında 2011 yılını değerlendirip , 2012 yılana ait hedefleri açıklayacak . ( 10 . 00 )



Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak , parti genel merkezinde il başkanlarına seslenecek . ( 10 . 00 )



İzmir`de `Halkların Demokratik Kongresi` adlı grup tarafından , `Uludere katliamcıları yargılansın` konulu basın açıklaması düzenlenecek . ( 13 . 00 )



Beko Basketbol Ligi’nde Trabzonspor ile Fenerbahçe Ülker , Hayri Gür Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek . ( 13 . 00 )



Trabzonspor , Spor Toto Süper Lig’in 23 . Haftasındaki Ankaragücü maçı için Ankara’ya gidecek . ( 16 . 20 )



Süper Toto Süper Lig’inde Bursaspor ile Galatasaray Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek . ( 19 . 00 )



Spor Toto Süper Lig’de 23 . hafta maçları Medical Park Antalyaspor – Gençlerbirliği ve Bursaspor – Galatasaray karşılaşmalarıyla başlayacak . ( 16 . 00 / 19 . 00 )