Yıldırım'da Karla Mücadele Devam Ediyor

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, cadde ve sokakları kaplayan kar ile mücadeleye ara vermeden devam ediyor.

Yıldırım'da Karla Mücadele Devam Ediyor
  Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli , dün akşamdan beri aralıksız yağan kar yağışı ile birlikte buzlanmaya ve kapanmaya karşı Yıldırım Mahallesi`ni kardan arındırmaya çalışıyor . Çalışmaları yakından inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , soğuk havada çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplere yemek ikramında bulunarak çalışmalarından dolayı tebrik etti . Çalışmalar Teleferik`ten Kaplıkaya`ya , Erikli`den Cumalıkızık`a , Demetevler`den Hacıvat`a , Çınarönün`den Gökdere`ye kadar Yıldırım`ın tüm noktalarına ulaşıyor . Yıldırım`da kar yağışının etkilerini azaltmak için yapılan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarında 26 araçla görev alıyor . Temizlik ekipleri , karın beyaza bürüdüğü yaya yollarını da temizleyerek yayalarında rahat yürüyebilmesini sağlıyor

Temizleme çalışmalarının kar yağışının devam ettiği sürece devam edeceğini belirten yetkililer , 341 35 97 ve 367 31 31 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi`ne de gelen istek ve şikayetleri anında ilgili müdürlüğe yönlendirerek , çözümlemeye çalıştıklarını söyledi .
Kaynak: İHA