Müdürlere Veda Yemeği Düzenlendi

Batman`ın Hasankeyf ilçesinde görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında başarılı olarak il merkezinde farklı birimlere atamaları çıkan Hasankeyf Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve ilçe Nüfus Müdürü için veda yemeği düzenlendi.

Müdürlere Veda Yemeği Düzenlendi
  İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı sonucunda Batman Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü`ne atanan Hasankeyf Yazı İşleri Müdürü Fevzi Mahmutoğlu ve Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü`ne atanan Hasankeyf ilçe Nüfus Müdürü Mehmet Nimetullah Görhan için veda yemeği düzenlendi . Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından verilen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Cevat Uyanık , Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen , İlçe J . Komutanı Yüzbaşı İsmail Nejat Özgen , İlçe EmniyetAmiri İbrahim Şahin , daire amirleri , memurlar ve muhtarlar katıldı . Veda yemeğinde konuşan İlçe Kaymakamı Cevat Uyanık , " 21 yıldır görev yapan Yazı İşleri Müdürü , 11 kaymakama veda programı düzenledi . Ancak 12 . sine görev süresi yetmedi " dedi

Kaymakam Cevat Uyanık , 21 yıldır Hasankeyf`e hizmet veren Fevzi Mahmutoğlu`na başarılı çalışmalarından dolayı Hasankeyf`i hatırlatan bir plaket ve başarı belgesi takdim etti . Hasankeyf`e 3 yıl hizmet veren İlçe Nüfus Müdürü M . Nimetullah Görhan da başarı belgesi ile ödüllendirildi .
Kaynak: İHA