Moussa Sow İstanbul'da

Ekvator Ginesi`nden özel uçakla getirilen Sow`uSow`u, Sabiha Gökçen Havalimanı`nda Fenerbahçelitaraftarlar coşkuyla karşıladı-Sow: ``Yapacağım tek şey taraftarı coşturmak veateşlemek için var gücümle çalışmak``İSTANBUL - 27.

  01 . 2012 - Fenerbahçe Futbol Takımı`nın transferi için prensipte anlaştığı Senegalli futbolcu Moussa Sow İstanbul`a geldi .

Afrika Uluslar Kupası`nda mücadele eden Senegal Milli Takımı`nın kadrosunda yer alan Sow , Ekvator Ginesi`nden kalkan özel bir uçakla İstanbul`a getirildi .

Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin eşlik ettiği Sow`u getiren özel uçak , Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali`ne iniş yaptı .

Sow`u karşılamak için 50 kadar Fenerbahçeli taraftar havalimanına geldi . Futbolcuyu taşıyan uçağın alana inişiyle birlikte tezahüratlarını artıran taraftarlar , terminal çıkış kapısı önününde Sow`a sevgi gösterilerinde bulundular . Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle Senegalli futbolcu kendisi için bekletilen araca güçlükle bindi .

Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya , Senegalli futbolcuyu havalimanında çiçekle karşıladı .

-Sow : ``Yapacağım tek şey taraftarı coşturmak ve ateşlemek için var gücümle çalışmak``-Boynunda Fenerbahçe atkısı bulunan Senegalli oyuncu , terminal çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı .

Çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Sow , taraftarların oluşturduğu atmosferden etkilendiğini kaydederek , ``Bu manzara karşısında heyecanlanmamak elde değil`` dedi .

Fenerbahçe formasıyla en büyük hedefinin , şimdiye kadar yaptığı gibi çok çalışmak olacağını kaydeden Senegalli futbolcu , ``Sahada basmadık yer bırakmamak ve özelliklerimi sergilemek istiyorum . Yapacağım tek şey taraftarı coşturmak ve ateşlemek için var gücümle çalışmak , sonuna kadar mücadele etmek , hiçbir zaman mücadeleyi bırakmamak ve savaşmak . Ben bunları yapmaya geldim buraya . Onları da mutlu edeceğime eminim`` şeklinde konuştu .

Yarın sağlık kontrolünden geçirilecek Sow ile transferi için resmi sözleşme imzalanması planlanıyor . Senegalli futbolcunun imzadan sonra devam eden Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülke milli takımına katılmak üzere Ekvator Ginesi`ne döneceği ifade edildi .

Moussa Sow`un yolculuğu yaklaşık 11 saat sürerken , Senegalli oyuncuyu taşıyan özel uçak Sudan`da yakıt ikmali yaptıktan sonra İstanbul`a geldi .

( SEL-KAF )
Kaynak: AA