Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü'ne Veda Yemeği

Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesiyle merkeze atanan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker`e kentte görev yapan okul müdürleri tarafından veda yemeği düzenlendi.

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü'ne Veda Yemeği
  Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Yardımcısı Elif Nur Bozkurt Tandoğan , Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve okul müdürleri katıldı . Yemek öncesi öğretmenler adına bir konuşma yapan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Elif Tolon , " Büyük insanların büyük hedefleri olur , küçük insanların ise sadece hevesleri olur . Müdürümüz ilk geldiği gün Kırıkkale ve Kırıkkale`nin çocuklarına hizmet etmek için buradayım demişti . Bunu hep birlikte ekip olarak başardığımızı düşünüyorum . Bu başarı2010 ÖSS sınavlarında dereceye girmemizle tescillendi . Kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık , huzur , mutluluklar diliyoruz . Yolları açık olsun yeni görevinde başarılar diliyorum " şeklinde konuştu

Kırıkkale`deki görevinden ayrılmanın üzüntüsünü duyduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker , emekliliğine 15 ay gibi bir sürenin kaldığını , bakanlık kararı ile de bu süreyi Ankara`da tamamlayacağını söyledi . Programa katılan Vali Yardımcısı Elif Nur Bozkurt Tandoğan , Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve okul müdürleri Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker`e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA