Manisaspor'da Ümit Özat İşbaşı Yaptı

görüntülü)MANİSA - 26.

  01 . 2012 - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor`da teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Özat , görevine başladı .

Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde ilk antrenmanına çıkan Özat , antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada , Manisaspor`un ligin kaliteli ekiplerinden biri olduğunu belirtti .

Sözleşme teklifi 1 , 5 yıllık olmasına rağmen , sezon sonuna kadar anlaşma yaptıklarını söyleyen Özat , şöyle devam etti : ``Bu ülkede 10 aylık ya da 10 yıllık mukaveleniz olmuş çok önemi yok . Önemli olan insanların birbirlerini tanıyıp mutlu olması , birbirine inanması ve güvenmesi . Böyle bir zamanda bana güvenip inanan başkana ve Manisaspor camiasına teşekkür ediyorum .

Önümüzde 12 maçlık periyot var . Bu hafta Kardemir Karabükspor maçını kazandığımız takdirde üst sıralar için oynayabiliriz . Yeni dönemin hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum . ``İstifa eden önceki teknik direktör Kemal Özdeş`e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özat , transfere ihtiyacı olup olmadığı yönündeki soruya , ``İyi bir takımımız var , kulübümüzün maddi durumunu sarsmadan , bize maddi anlamda zarar vermeyecek , takımımıza fayda getirecek biri olursa olur . Olmasa da oyuncularımızla devam edeceğiz . Bunu görerek geldik . En iyisini yapmak için mücadele edeceğiz`` karşılığını verdi .

Takıma yeni transfer edilen Harbuzi hakkındaki soruya ise Özat , ``Bu ligin kaliteli oyuncularından ama uzun zamandır oynama fırsatı bulamadığından kalitesini ortaya koyamamış . İnşallah en iyi şekilde yararlanacağız`` diye cevap verdi .

Ümit Özat`ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım , Cem Bağcı ve Kazım Konak`ın yapacağı bildirildi .

( TUR-BAH-MTE )
Kaynak: AA