Genç Kız Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Konya`nın Ereğli ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kız, kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen babasını bıçaklayarak öldürdü.

Genç Kız Babasını Bıçaklayarak Öldürdü
  Olay , dün saat 10 . 30`da Ereğli ilçesine bağlı Ziya Gökalp Mahallesi Şehit Kamil Atalay Sokak`ta meydana geldi . İddiaya göre , lise birinci sınıf öğrencisi olan B . I . ( 16 ) , anne ve ablasın evde bulunmadığı saatlerde kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen babası inşaat ustası Ali İhsan I`yı ( 42 ) bıçakladı . Dört çocuk babası olan Ali İhsan I . , aldığı bıçak darbelerinin ardından olay yerinde hayatını kaybetti

Babasını bıçakladıktan sonra evden çıkan genç kız , suç aleti bıçağı bir alışveriş merkezinin yakınlarında bulunan boş bir araziye attı . Ardından genç kızın , amcasının iş yerine giderek kuzeninin telefon numarasını istediği ileri sürüldü . Yeğeninin konuşmalarından ve durumundan şüphelenen amca , telefon numarasını vermediği genç kıza , " Ne oldu " diye sordu . Amcasına " Bir şey yok " diyen genç kızın daha sonra iş yerinden ayrılarak tüm gün sokaklarda dolaştığı önü sürüldü . Akşam saatlerinde evine giden amca , hemen karşısında oturan ağabeyinin ışıklarının yanmaması üzerine durumdan şüphelenerek eve gitti . Ali İhsan I . , eve gelen kardeşi tarafından bodrum katında kanlar içinde bulundu . Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri , amcanın ifadeler doğrultusunda 16 yaşındaki genç kızı , Hacı Mühatir Caddesi üzerinde gözaltına alındı . Polis merkezine götürülen genç kızın verdiği ilk ifadesinde babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği öğrenildi . Genç kızın ifadesidoğrultusunda hareket eden polis , suç aleti bıçağı da bir alışveriş merkezinin yakınlarında boş bir arazide buldu . Cinayetle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi .
Kaynak: İHA