Ahlat'ta Gazetecilere Plaket

Bitlis`in Ahlat Belediye Başkanı A.

Ahlat'ta Gazetecilere Plaket
  Mümtaz Çoban , ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine ilçeye yaptıkları katkılardan olayı plaket verdi .

Gazeteciler ile makamında bir araya gelen Ahlat Belediye Başkanı A . Mümtaz Çoban , ilçe gündemini değerlendirdi . Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün ilçeyi himayesine aldığı süreci Ahlat basınının çok iyi takip ettiğini vurgulayan Çoban , şöyle konuştu : " Ahlat`ın gündemde olması çok önemli . Sizler bunu çok iyi okuyup yorumladınız . Ahlat için dönüm noktası olan , ilçenin önünü açan bu süreçte , doğru , olumlu ve kaliteli bir hizmet verdiniz . Hepinize teşekkür ederim " dedi .

Toplantıda ; İhlas Haber Ajansı Ahlat Temsilcisi Geylani Adıyaman , Anadolu Ajansı Ahlat Temsilcisi Oktay Bayar , CİHAN Haber Ajansı Ahlat Temsilcisi Vakıf Aslan ve Doğan Haber Ajansı Ahlat Temsilcisi Tuncay Bayar`ın yanı sıra Ahlat Selçuklu gazetesinin sahibi Serdar Adıyaman ile Ahlat gazetesi muhabiri Özkan Olcay`a " Ahlat`ta katkılarından dolayı " A . Mümtaz Çoban tarafından plaket verildi .

Basın mensupları , görevlerinin kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek olduğunu belirterek , Ahlat Belediye Başkanına bu anlamlı jestinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti .
Kaynak: İHA