Yeni Malatyaspor'da Transfer

siyahlı ekip, orta saha oyuncusu Gökhan Çakırve savunma oyuncusu Semih Oğuz ile sözleşme imzaladı(fotoğraflı)MALATYA - 24.

  01 . 2012 - Spor Toto 2 . Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor , orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ve savunma oyuncusu Semih Oğuz`u renklerine bağladı .

Kulübün Basın Sözcüsü Şahin Özer , yeni transferler Gökhan ve Semih ile Nurettin Soykan Tesisleri`nde düzenlediği basın toplantısında , kadroyu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına devam ettiklerine bildirdi .

Bu doğrultuda Gökhan ve Semih`i kadrolarına kattıklarını kaydeden Özer , ``Gökhan Çakır , 24 yaşında . Sarıyer`den transferimiz . Geçmişte Konyaspor ve Karşıyaka`da forma giymiş , orta saha mevkisinde görev yapıyor . Kendisiyle 1 , 5 yıllık sözleşme imzalayacağız . Semih Oğuz , 21 yaşında , aslen Malatyalı , Galatasaray`dan transferimiz . Bu yıl ve geçen yıl Galatasaray`ın A-2 takımında oynadı . Stoper mevkisinde görev yapıyor ve 2 yıllık sözleşme imzalayacağız`` ifadelerini kullandı .

Geçen hafta sonu oynadıkları Turgutluspor maçına da değinen Özer , takımın iyi mücadele etmesine rağmen mağlup olduğunu belirterek , ``Taraftarımızı , bize inanan ve güvenen insanları mutlu edemediğimiz için elbette ki üzgünüz . Maçı izleyen herkesin gördüğü gibi biz de şunu gördük , takımımız umut vermeye başladı . Maçın skoru ne olursa olsun mücadeleyi bırakmadı . Elbette ki eksiklerimiz var . Ancak her geçen hafta bu eksiklerimiz azalıyor`` diye konuştu . Bu hafta elde edecekleri galibiyetle futbolcuların öz güveninin yerine geleceğini ifade eden Özer , yukarı doğru tırmanışa geçeceklerini söyledi .

Bu hafta başında takımın izleme komitesini oluşturmaya başladıklarını da kaydeden Özer , komitenin başına Hakan Çalışkan`ın getirildiğini bildirdi . Çalışkan`a yeni görevinde başarılar dileyen Özer , ``Çalışma ekibini yönetim kurulunun onayıyla kendisi belirleyecektir . Önümüzdeki yılın yapılanmasına şimdiden başlayıp , sezon bitmeden tamamlanması adına bu konuyu yönetim kurulu olarak oldukça önemsiyoruz . İnşallah izleme komitesi , teknik direktörümüzle uyum içinde çalışıp başarılı olur`` dedi .

Takıma katılan futbolculardan Gökhan Çakır ise , Yeni Malatyaspor`un bulunduğu konumdan bir an önce uzaklaşmasını istediklerini belirterek , ``Bunu başarabilecek bir kadromuz olduğunu düşünüyorum`` dedi .

Yeni Malatyaspor`un büyük bir camia olduğunu , bu nedenle tercih ettiğini ifade eden Çakır , ``Hedefimiz takımı bu durumdan uzaklaştırmak , olursa play-off`u yakalamak . Olmazsa da seneye çok çok yukarılara oynayabilecek bir takım oluşturulabileceğinin sinyalini aldım`` diye konuştu .

Semih Oğuz ise 9 senedir Galatasaray`da forma giydiğini , geçen sene A takımda forma giyme şansı bulduğunu belirterek , Malatya`da kendisine yeni bir kapı açıldığını , verilen şansı en iyi şekilde değerlendireceğini aktardı .

Oğuz , bu büyük camianın en iyi yerlere gelmesi için mücadele edeceklerini ifade ederek , ``En iyi şekilde mücadele edip camiamızı utandırmayacağız`` dedi .

( YET-TBK-AHM-İSA )
Kaynak: AA