Fenerbahçe 4'te 4 Peşinde

lacivertliler,ligde üst üste 4.

  galibiyetini almak istiyor-Sarı-lacivertli ekipte 4 futbolcu sarı kartsınırında bulunurken , sakat futbolcuların durumuakşam antrenmanından sonra netlik kazanacakİSTANBUL - 24 . 01 . 2012 - Spor Toto Süper Lig`de son 3 maçını kazanan Fenerbahçe , yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı mücadelede de galibiyeti hedefliyor .

Sarı-lacivertli ekip , Atatürk Olimpiyat Stadı`nda çıkacağı mücadeleyi de kazanması durumunda , bu sezon ligde ilk kez üst üste 4 maçından 3 puanla ayrılmış olacak .

Ligin 19 . haftasında Gaziantepspor`u 3-1 , 20 . haftasında Manisaspor`u 2-1 ve 21 . haftasında da Kayserispor`u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe , son üç maçta aldığı sonuçların motivasyonuyla , İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet arayacak .

Sarı-lacivertli ekipte , yarınki maç öncesi sakatlık ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan futbolcuların son durumları , bu akşam basına kapalı yapılacak antrenmandan sonra belli olacak .

Fenerbahçe`nin dünkü çalışmasında Alex , Ziegler ve Selçuk Şahin tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmazken , sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül , Yobo ve Özgür Çek`in tedavilerine devam edilmişti . Serdar Kesimal ve bugün takımla çalışmalara başlaması beklenen Sezer Öztürk ise takımdan ayrı çalışmıştı .

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman`ın , yarınki mücadelede Kayserispor karşısında 4-0 kazanan kadroda büyük bir değişiklik yapmaması , Gökhan Gönül`ün forma giyememesi durumunda Orhan Şam`a savunmanın sağında görev vermesi bekleniyor .

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Fenerbahçe`de Caner Erkin , Reto Ziegler , Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal sarı kart ceza sınırında bulunuyor .

Atatürk Olimpiyat Stadı`nda saat 18 . 00`de başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek .

( SEL-TAŞ-KAF )
Kaynak: AA