Erdoğan: Manşetlerle Çarpışarak Geldikankara

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Biz manşetlerle çarpışarak bugünlere geldik.

  Adeta manşetlerle savaştık . Manşetlerin ok olup üzerimize yağdığı süreçlerden geçtik . Her sabah yalana , her sabah iftiraya , her sabah kirli kampanyalara uyandığımız günlerden bugüne geldik . `Muhtar bile olamaz` diye manşetlerin atıldığı , yargısız infazlarla mağdur , mahkum edildiğimiz günlerden bugünlere ulaştık`` dedi .

Başbakan Erdoğan , Zaman gazetesinin kuruluşunun 25 . yılı dolayısıyla Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu`nda düzenlenen törene katılarak , bir konuşma yaptı .

``Biz manşetlerle çarpışarak bugünlere geldik`` diyen Başbakan Erdoğan , şunları söyledi : ``Adeta manşetlerle savaştık . Manşetlerin ok olup üzerimize yağdığı süreçlerden geçtik . Her sabah yalana , her sabah iftiraya , her sabah kirli kampanyalara uyandığımız günlerden bugüne geldik . `Muhtar bile olamaz` diye manşetlerin atıldığı , yargısız infazlarla mağdur , mahkum edildiğimiz günlerden bugünlere ulaştık .

Öyle ki gazetecilere haber yazdırdılar , sonra da o kupürü dosyaya koyup , partimiz aleyhine kapatma davası açtılar . Karşımızda gazeteleri gördüğümüzde şoke olduk , şaşırdık . `Deliliniz bu mu? Belgeniz bu mu?` dediğimizde de `evet` dediler . Allah şahittir ki asla ve asla intikam peşinde olmadık , olmayız ve olmayacağız . ``
Kaynak: AA