Balıkesirspor İle Bal

23.

  01 . 2012 - Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan`ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Pamukçu Termal Turizm A . Ş ( Bal-Paş ) ile Balıkesirspor arasında 100 bin liralık yardımı kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı .

Sponsorluk protokol törenine , Vali Arslan , Belediye Başkanı İsmail Ok , Kulüp Başkanı Tuna Aktürk , Bal-Paş Yönetim Kurulu Üyesi Vali Yardımcısı Sevda Dural katıldı .

Vali Arslan , burada yaptığı konuşmada , İl Özel İdaresi`nin işleteceği vakıfların otopark alanından elde edilecek gelirin kırmızı-beyazlı kulübe aktarılacağını açıkladı .

Arslan , Balıkesirspor`u desteklemek istediklerini ifade ederek , ``Bugün Balıkesirsporumuzun zaten devam eden başarılarını aslında teşvik etmek , Balıkesirspor için fedakarlık gösteren arkadaşlarımızın çabalarına bir katkı sağlamak düşüncesiyle bir süredir üzerinde çalıştığımız uygulamayı imza atarak hayata geçireceğiz`` dedi .

Vakıflara ait olan Atatürk Parkı yanındaki alanı , otopark olarak dizayn ederek kiraladıklarını belirten Arslan , sözlerini şöyle sürdürdü : ``Aslında amacımız oradan bir gelir elde etmek değil . Oradan elde edeceğimiz geliri Balıkesirspor`un hizmetine kullandırmak . Yine belediyeyle bir dizi çalışma yürütüyoruz . Bu bölgede otopark yapılacak başka yerler de var . Onlar da tespit edilerek yasal prosedürü yerine getirip Balıkesirspor`a gelir elde etmeye yönelik başlattığımız çalışmayı devam ettireceğiz . Çünkü takdir edersiniz ki bu dinamik bir süreç . Sürekli belediyenin üzerine bu işi yıkarak götürmek mümkün değil , doğru da değil aslında . Bugüne kadar büyük fedakarlıkla arkadaşlarımız bu işi yürütüyor . Artık biraz daha işi düzenli hale getirmeye , sabit birtakım gelirlere kavuşturmaya da ihtiyaç var . Biz bunu bugün Bandırma`da görüyoruz . Orada belediyenin otoparklarını işleten Bandırmaspor`un sabit bir geliri var ve büyük bir sıkıntıyı da gidermiş oluyor . Biz de böyle bir projeyi başlatmış oluyoruz . `` ( RD-HLK-KAK )
Kaynak: AA