Hatay Fem'den Başarılı Öğrencilere Tablet Pc

Hatay FEM Dershaneleri, yaptığı basın toplantısıyla başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.

  Hatay FEM Dershanesi Müdürü Seyfi Çapar , başarılı öğrencilere birer hediye verdiklerini belirterek , “Karne sevincini yaşayan bu başarılı öğrencilerimizle beraber , mutluluklarını taçlandırma adına biz de FEM Dershanesi olarak çam sakızı çoban armağanı birer hediye ile destek vermek istedik . ” dedi .


Eğitimde teknolojiyi yakından takip edebilmek , internetten yayın yapan FEM TV’yi kurduklarını söyleyen Çapar , “FEM Dershanesi olarak eğitimde teknolojiyi takip etme ihtiyacını dikkate alarak , her öğrencinin istifade edebileceği FEM TV`yi kurduk , sanal ofisten isteyen dersini evde dinleyebileceği gibi sorusunu da öğretmene ihtiyaç duymadan çözebilecektir . Ayrıca , öğrencimizin randevulu ders sistemi ( RDS ) ile eksiğini gidermeyi amaçladık . ” diyerek , sürekli yenilendiklerini belirtti .


Yarıyıl tatili nedeniyle öğrencilerine özel birer program hazırladıklarını belirten Çapar ; “Sömestr tatilinde öğrencilerimize birer program dâhilinde ödev verip onların hem sosyal aktiviteden geri kalmamaları hem de ders çalışmalarını sağlamış oluyoruz . İlimizde karne alan öğrencilerimizin gelecek eğitim öğretimini programlayıp kendilerini yormadan eksik oldukları derslerini şimdiden telafi etmelerini arzu ediyoruz . ” diye konuştu .


Yeni eğitim öğretim yılı için dershanelerine kayıt yaptıran her adaya birer tablet pc verdiklerini söyleyen Müdür Çapar , “Ayrıca , önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için dershanemize kayıt yaptıran her öğrencimize PC tablet vererek başarının sınırlarını zorlayıp , gelecek nesillerin daha modern eğitim almasına katkıda bulunmak istiyoruz . ” diyerek sözlerini tamamladı .