Eminönü'nde Yangın: 5 Ölü

Eminönü Küçükpazar semti, Küçükdolap Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binada sabah 06.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler Beyoğlu'ndan da göründü. Yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eminönü'nde Yangın: 5 Ölü
  Polis ekipleri güvenlik önlemi alarak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı . Yangın sebebiyle elektrik tellerinin kopması itfaiyenin çalışmalarında aksamalara yol açtı . Yangın , itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü . İtfaiyenin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor . Bölgede çevik kuvvet polisi güvenlik önlemi aldı .

Yangınla ilgili İtfaiye Avrupa Müdürü Abdurrahman yıldırım şunları bildirdi :
&ldquo ; Yangında 5 kişi , maalesef yaşamını yitirdi . Hayatını kaybedenler önce dumandan zehirlenmişler , sonra da yanarak maalesef hayatlarını kaybettiler . &rdquo ;

Olayda yaralananlardan Kadir Kaya ve Gülsüm Şahin ' in 3 . kattan atladıkları için ayakları kırıldığı ve tedavilerinin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' nde devam ettiği belirtildi .

İtfaiye ekiplerince merdiven ile çatı katından alınan diğer yaralılar Amin Bayramov ve Vahit Berksoy ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırıldı . Bayramov ve Berksoy ' un vücutlarının çeşitli yerlerinde hafif yanıklar olduğu belirtildi .

İsmi belirlenemeyen bir kişi de ambulansta ayakta tedavi gördü .

Cesetlerin kimlik çalışmaları halen devam ediyor .