Balıkesirspor Teknik Direktörü Dilsöz:

23.

  01 . 2012 - Spor Toto 2 . Lig Beyaz Grup`ta mücadele eden Balıkesirspor`un teknik direktörü Mesut Dilsöz , Bozüyükspor karşısında aldıkları galibiyetle ilgili olarak , ``Son dakika golüyle anlamlı olduğu kadar şampiyonluk yolunda çok değerli galibiyet elde ettik`` dedi .

Dilsöz , AA muhabirine yaptığı açıklamada , şampiyonluk yolunda dörtlü final olarak nitelendirdikleri Bozüyükspor , Turgutluspor , Tepecikspor ve Şanlıurfaspor etabının ilk ayağını kazaya uğramadan tamamlamanın kendilerine büyük avantaj sağladığını söyledi .

Zor ve 90 dakikası stres , heyecan dolu mücadeleye sahne olan Bozüyükspor karşılaşmasında son dakika golüyle alınan galibiyetinin anlamının çok büyük olduğunu vurgulayan Dilsöz , şöyle konuştu : ``Bozüyükspor çetin bir takım . İyi mücadele ettiler . İlk dakikalarda kazandıkları gol onlara moral verirken , bizde şok etkisi yarattı . Kısa sürede toparlandık , ama son vuruşlarda etkili olmadık . Kart cezalıları Coşkun Yılmaz ve Orhan Terzi`nin eksikliğini hissettik . Karşılaşmanın son çeyreğinde Ali Akburç ile Mustafa Kayabaşı`nı sahaya sürerek oyun sistemini değiştirdiğimizde rakibimizi kendi alanına hapsettik . Futbolcularım hakemin bitiş düdüğüne kadar kazanmak adına sahada yapılabilecek her şeyi yaptı . Maçın 90 dakika olduğunu son dakikada kaydettiğimiz golle bir kez daha gösterdi . Zirve yarışındaki zor bir karşılaşmayı kayıpsız atlatmamız son üç haftadır kazanamayan takımımız ve bizlere inanan taraftarımız adına büyük bir moral kaynağı oldu . ``Dilsöz , ligde zorlu bir periyota girildiğine dikkati çekerek , Turgutluspor , Tepecikspor ve Şanlıurfaspor ile oynayacakları maçları kayıpsız atlattıkları takdirde Balıkesirspor`u şampiyonluğa taşıyacak yolda zorlu virajların aşılarak düzlüğe çıkılacağına inandığını dile getirdi . Dilsöz , şöyle devam etti : ``Bundan sonraki maçların telafisi olmayabilir . Onun için daha çok dikkatli olacağız . Önümüzdeki hafta yine iç sahada Turgutluspor`la yine bir final maçına çıkacağız . Çok anlamlı bir galibiyet elde etmemize rağmen Bozüyük maçını unuttuk . Bugünden Turgutluspor maçına konsantre olmamız gerekiyor . Bu maçı da mutlaka kazanmak durumundayız . ``Bozüyükspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Ali Akburç`un yanı sıra Muhammed Reis , Mustafa Kayabaşı ve Caner Arıcı`nın da sarı kart cezalısı durumuna düştüklerini hatırlatan Dilsöz , ``Eksikliklerimiz var , ama sonuçta her maçımıza 11 kişiyle çıkıyoruz . Hiçbir mazeretin arkasına sığınma , `ah vah` diyecek lükse sahip değiliz`` dedi .

Dilsöz , bu sezon en kalabalık seyirci topluluğuna ev sahipliği yapan Atatürk Stadı`nın tribünlerinde her maçta aynı tabloyu görmek istediklerini kaydetti .

( RD-HLK-KAK )
Kaynak: AA