Orduspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

görüntülü)ORDU - 29.

12.2011 - Spor Toto Süper Lig`de mücadele eden Orduspor, 4 Ocak Çarşamba günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Durugöl Tesisleri`nde, teknik direktör Hektor Cuper`in yardımcısı Fataguzzi Jose Carlos gözetiminde çalışmalarını sürdüren Karadeniz temsilcisinde futbolcuların bir bölümü önce salonda çalıştı. Daha sonra sahaya dönen futbolcular düz koşu ve kondisyon çalışmasının ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptıktan sonra bire bir topla mücadelenin provasını yaptı.

Antrenmanda Fatih Tekke ve Sedat Bayrak düz koşu yaptı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, Cuper`in yardımcısı Fataguzzi Jose Carlos, sık sık notlar alarak futbolcuların antrenman boyunca performanslarını takip etti.

Antrenmanın ardından AA muhabirine kısa bir değerlendirmede bulunan Kulüp Genel Sekreteri Adem Türkmen, devre arasını çok iyi değerlendirmek amacıyla çalışmaları sıklaştırdıklarını söyledi.

Türkmen, ``Ligin ikinci devresine çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmaları sürdürüyoruz. Her şey Orduspor ve taraftarlarımız için. Bütün gayretimizle ligin ikinci devresine ve Fenerbahçe maçına hazırlanıyoruz. İnşallah 4 Ocak`taki maçtan güzel bir sonuçla ayrılırız. Bu maçta taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz`` dedi.

(HY-İSM-HRN)
Kaynak: AA