Cihan Haber Ajansı Gündemi

02 Aralık 2012 Pazartesi

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina`da toplanıyor.

(14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent ile görüşecek. (13.00/18.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu`nu ziyaret edecek. (19.30)

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Başkanı Mustafa Destici, anayasa çalışmasıyla ilgili partisinin görüş ve önerilerini, TBMM Başkanı Cemil Çiçek`e sunacak. (15.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Rixos Otel`deki toplantısına katılacak. (10.00)

Gazze`deki Filistin Hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye, Mavi Marmara gemisi ve İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret edecek. Haniye, Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenlerin aileleriyle görüşecek. (10.30/11.00)

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı’na atanan İbrahim Turan, törenle görevi Hüseyin Erkan’dan devralacak. (10.30)

Kırıkkale`nin Yahşihan ilçesindeki mühimmat deposunda meydana gelen patlama ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İzmir’de düzenleyeceği basın toplantısı ile 2012 asgari ücret zammını değerlendirecek. (10.30)

Sağlık çalışanları, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde bir sağlık çalışanının saldırıya uğramasını protesto edecek. (12.00)

Hayırseverler tarafından yaptırılacak olan Melikşah Üniversitesi Kız Öğrenci Yurtları Kompleksinin temeli atılacak.


SPOR
Süper Toto Süper Lig’in ikinci yarı ilk maçında yarın Bursaspor, Kayserispor ile karşılaşacak. Bursaspor ekibi bugün Kayseri’ye gidecek. (16.00)