Spor Toto 2. Lig

16.

01.2012 - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor`un teknik direktörü Gürses Kılıç, galibiyete çok yaklaştıkları Bozüyükspor maçından yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bozüyükspor karşısında deplasmanda öne geçmelerine rağmen defans hataları sonucu yedikleri basit gollerle sahadan 3-2 mağlup ayrıldıklarını belirtti.

Maçta futbolcularının gösterdiği mücadele azminden dolayı memnun olduğunu ifade eden Kılıç, ``Maç, zor şartlarda, balçık haline gelmiş bir sahada oynandı. Karşılaşmaya iyi başlamadık. İyi olmadığımız bölümde de gol yedik. Toparlandık ve maçı dengeye getirdik. Beraberliği sağladık, sonra öne geçtik. Beklemediğimiz anda, defans hataları yüzünden yan toptan iki gol yedik. Son bölümde ne kadar atak yaptıysak da golü bulamadık. Galibiyete çok yakın olduğumuz Bozüyükspor maçından yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz`` diye konuştu.

Maç kazanma alışkanlığı kazanmanın önemine dikkati çeken Kılıç, ``Bundan sonraki Turgutluspor ve Tepecikspor maçlarını sahamızda oynayacağız. Bir an önce toparlanmak istiyoruz. Kazanma alışkanlığı elde etmek istiyoruz. Ligin ilk yarısında mağlubiyetler çok olduğu için takım demoralize olmuş. Tekrar maçlar kazanarak çıkış yakalamak istiyoruz`` diye konuştu.

Turgutluspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacaklarını belirten Kılıç, defans bölgesindeki futbolcularla özel olarak ilgileneceğini söyledi.

(AY-AHM-ZZ)
Kaynak: AA