Jülide'nin Rockçı Aşkı

ATV ekranlarına geldiği ilk günden bu yana ilgi odağı olan Alemin Kıralı bu hafta da izleyenleri yine gülme krizine sokacak.

Her bölümde dizi oyuncularının kılıktan kılığa girdikleri dizide bu hafta ise evin çılgın kızı Jülide’yi oynayan Evrim Akın’ı sıkı bir rockçı olarak göreceğiz.

4x4 Rock müzik grubunun da konuk olduğu çekimlerde, Evrim Akın, siyah makyajı ve kıyafetleriyle tam bir rockçı olurken dizinin sempatik karakterleri Beşer (Hamdi Kahraman) ve Tapir (Cenk Acarlar) de makyajları ve kıyafetleriyle ondan aşağıya kalmayacak.

Her defasında kendisine bir damat adayı bulmayı başaran, ama bir türlü evlenemeyen Jülide, bu defa hayranı olduğu Rockçı Babür’le yeni bir birlikteliğe başlar. Onun yaşam şartlarına ayak uydurmaya çalışırken kendini şekilden şekle sokan, Jülide’yi Babür’e kaptırmak istemeyen Tapir ve Beşer de kılık değiştirerek konsere giderler.

Özellikle Tapir ve Beşer’in pogo yaptıkları eğlenceli sahneleri ve esprilerle dolu Alemin Kıralı’nın bu bölümü 19 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarında olacak…