Eczacılar Adana’da Buluşuyor

Adana Eczacı Odasının ev sahipliğinde 10 bölge eczacı odası Adana ’da bir araya gelecek.


Eczacı Odası Başkanı Eczacı Ersun Özkan, geçen yıl 8 odası olarak Güneyde eczacılık buluşmasının bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Güneyde 2. eczacılık buluşmasına bu yıl 10 Bölge Eczacı Odasının katılacağını ifade eden Ersun Özkan, “Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Adıyaman, Nevşehir, Niğde Eczacı Odaları ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz 2. Güneyde Eczacılık Buluşması etkinliğimiz 2 gün sürecek. 21-22 Ocak tarihlerinde dermo kozmetik ve ilaç dışı eczane ürünlerine ilişkin eğitimler yapılacak. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 1500 eczacı ve 60 sektör temsilcisinin katılımını bekliyoruz.” dedi.

Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan’ın açıklamasına göre, Güneyde eczacılık buluşması Hilton Otelinde yapılacak. Etkinliğin birinci gününde Sunay Akın “Bakmak ve görmek” konulu sunumu yapacak. Prof. Dr. Abdulkerim Alpınar “Eczanelerde bitkisel droglar ve fitoterapi”, Uğur Ergün ise “Eczane içi kategori” konusunda görüşlerini açıklayacak. İkinci gün Ayşenur Yazıcı, “Kozmetik ve Medyanın, Hayatımız ve insan İlişkileri Üzerine Etkisi” ve Ömür İlbaş “Şans Okulu Ders 1-2” konulu sunum yapacak.

Öte yandan, Güneyde 2. Eczacılık Buluşması etkinliği kapsamında sanatçı Gülşen de 21 Ocak akşamı eczacılara bir konser verecek.