Maçın Ardından

``Kaçırdıklarımızı atsak skor farklı olurdu``-Stepanov:``Çok iyi oynadık ama olmadı``İSTANBUL - 15.

01.2012 - Bursaspor`un savunma oyuncuları İbrahim Öztürk ile Milan Stepanov, Beşiktaş karşısında iyi oynadıklarını ancak girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için sahadan mağlup ayrıldıklarını söylediler.

İbrahim Öztürk, karşılaşma sonrası Stepanov ile birlikte katıldığı basın toplantısında, İstanbul`a 3 puan için geldiklerini belirterek, ``İkinci yarıya iyi başlamıştık ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Maç genelinde rakip fazla pozisyon bulmadan 3 gol attı, biz net pozisyonları kaçırdık. Onları atsak daha farklı bir skor olabilirdi`` diye konuştu.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu anlatan İbrahim, ``Ama istediğimiz sonucu alamadık. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah bunu ders olarak algılayıp hatalar yapmadan yolumuza devam etmek istiyoruz`` dedi.

-Stepanov:``İyi oynadık``-Milan Stepanov ise Beşiktaş karşısında iyi oynadıklarını ifade ederek, ``İlk 15 dakika Beşiktaş iyiydi geri kalan dakikalarda biz üstündük ama şanssız goller yedik. Kafamızı kaldırıp, önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergilemeliyiz`` şeklinde konuştu.

İlk yarının sonunda çizgiyi geçip geçmediği tartışma konusu olan pozisyonla ilgili bir soruya Stepanov, ``Biz o pozisyonu tam olarak göremedik. Hakem `gol değil` dedi devam ettik. Ancak bize dediklerine göre top çizgiyi geçmiş`` şeklinde karşılık verdi.

(BÜL-EG-SBR)
Kaynak: AA