İzmir Müsiad’da Çabuk Güven Tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi 18.

Olağan Genel Kurul toplantısı Balçova Termal Tesisleri`nde yapıldı.
Genel kurulda yeniden başkan seçilen MUSİAD İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk, bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı. Çabuk, İzmir`in EXPO 2020 adaylığına dikkat çekerek bu konuda her türlü çalışmaya katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.
MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ise başkan olarak son hitabı olacağını, nisan ayında yapılacak olan genel kurulda 4 senede bir başkan değiştirme görevini yerine getireceklerini dile getirdi. Vardan, Fransa ve İtalya`nın puanlarının düşürüldüğü bir ortamda Türkiye`nin yıldızının parladığını, üyelerin 2012 beklentisinin olumlu olduğunu söyledi.
Abdurrahman Çabuk başkanlığında tek liste ile girilen kongrede, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ümit Ülkü, Cüneyd Dayhan, Tanfer Kemerli, Musa Uygul, Erhan Ünver, Mustafa Alkan, Tercan Özkaracaabatlıoğlu, Aslan Bilgi, Ünal Soytekin, Nihat Aydın, Vehbi Akyar, Yusuf Aydın, Mustafa Can, Osman Sağlam, Mehtap Uçar, Onur Akgün, Ö. Zeyyad Mısırlıoğlu, Hüseyin Yağcı ve Nevzat Şahin.
Denetleme Kurulu`na Fatih Toksal, Ünal Özturkut, Zekeriyya Candan, H. Emine Turgut, Ahmet Kurtuluş ve Veysel Güldoğan seçildi. Danışma Kurulu, Ömer Cihad Akay, Mütteki Sezen, H. Mustafa Altınok, Cemal Öztürk, Ahmet Küçükbay, Abdullah Kavuk, Mustafa Büyükbebeci, Aydın Şengül, İsmail Bilgi, Kenan Yavuz, Necip Nasır, Ramis Şanlı, Abdulkadir Karaman, Haşim Ayten`den oluştu.

Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Genel Başkan Yardımcısı Nail Olpak, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, AK Parti İzmir milletvekilleri Ali Aşlık, İlknur Denizli, Nesrin Ulema, İlhan İşbilen, Aydın Şengül, Mehmet Tekelioğlu, Hamza Dağ, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, il müdürleri ve STK yöneticileri katıldı.