Ugiad Yönetimi Protokol Ziyaretlerine Başladı

Uşak Genç İşadamları Derneği (UGİAD) yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram ve Defterdar Abdullah Kırım’ı ziyaret etti.

Ugiad Yönetimi Protokol Ziyaretlerine Başladı
Aralık ayında yapılan 11. olağan genel kurul toplantıyla UGİAD başkanlığına seçilen Abdullah Acar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte protokol ziyaretlerine başladı. Vali Özdemir Çakacak, Başsavcı Ali Bayram ve Defterdar Abdullah Kırım’a nezaket ziyaretinde bulunan UGİAD yönetimi 2012 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlk olarak Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret eden UGİAD üyeleri Uşak ekonomisinin kalkınması için ellerinden gelen desteği sağlayama çalıştıklarını söylediler. Vali Özdemir Çakacak ise sivil toplum kuruluşlarına önem verdiklerini ifade ederek, “UGİAD ilimizin kalkınmasında ve ekonomik hayatında önemli bir yere sahip olan sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Göreve yeni seçilen yönetim kurulunun Uşak için başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum” dedi.Ardından Defterdar Abdullah Kırım’ı makamında ziyaret eden Abdullah Acar başkanlığındaki UGİAD heyeti Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında bilgi aldı. Abdullah Kırım, kanunun içeriğinin aktarılması anlamında sivil toplum örgütlerine önemli görevler düştüğünü belirterek kayıt dışı ekonomi ile mücadele kapsamında aldıkları önlemleri anlattı

UGİAD heyeti son olarak Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram’ı makamında ziyaret etti. Başsavcı Ali Bayram ziyarette, “Bu şehir için heyecan duyan her sivil toplum kuruluşuna kapımız sonuna kadar açık” diyerek, UGİAD yönetimine başarılar diledi.
Kaynak: İHA