Maçın Ardından...

``Geriye düşebilirsiniz ama pes etmemenizgerekiyor``-Kartalspor Teknik Direktörü Durmuş:-``İyi başlamak her zaman önemli ama bunusürdürmemiz gerekiyor``İZMİR - 14.

01.2012 - Bank Asya 1. Lig`de Kartalspor`a 2-0 mağlup olan Göztepe`nin teknik direktörü Cihat Arslan, ``Geriye düşebilirsiniz ama pes etmemeniz gerekiyor`` dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın başında istekli olan ve gol pozisyonu bulan tarafın kendileri olduğunu ancak yakaladıkları 4 pozisyondan faydalanamadıklarını söyledi.

İlk yarının sonlarına doğru orta saha mücadelesinde oyundan biraz düştüklerini ifade eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:``Devre arasında gerekli şeyleri arkadaşlarla paylaştık. Kartalspor`un üstümüze gelme niyeti yoktu. Duran toptan yediğimiz bir golle biraz geçmiş tekrarlandı. Oyuncularda kötü gidişat devam edecek düşüncesi oluştu. Fiziksel ve zihinsel takviyeye ihtiyacımız var. Futbolcuların kabullenme duygusu var, bunu yenmemiz lazım. Geriye düşebilirsiniz ama pes etmemeniz gerekiyor.``Arslan, karşılaşma öncesinde Ömer ve Hakan`ın sakatlığının ortaya çıktığını, Theo Weekes ve Bradley ile de yeterli antrenman yapamadıklarını belirterek, ``Transfer çalışmalarımız yönetim, Ali hocam ve ben koordineli şekilde devam ediyor. Acilen direkt oynayabilecek takviyelere ihtiyacımız var. Takıma 4 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz`` dedi.

-Kartalspor cephesi-Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise ligin ilk devresine iyi başlamalarına rağmen son dönemde istemedikleri sonuçlar aldıklarını ancak ligin ikinci bölümüne önemli bir Göztepe galibiyetiyle başladıklarını söyledi.

Ligin ikinci devresinin zor geçeceğini bildiklerini vurgulayan Durmuş, şunları kaydetti:``Ara dönemde Antalya`da eksiklerimiz üzerine iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Bugün daha az hata yaparak ve topa sahip olma isteğiyle iyi bir oyun ortaya koyduk. Bunu Göztepe gibi önemli bir deplasmanda sergilemek önemliydi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İkinci devreye iyi başlamak her zaman önemli ama bunu sürdürmemiz gerekiyor. Göztepe gibi hedefi olan önemli bir ekipten istediğimiz sonucu aldık. Bu maç bitti gelecek haftalara bakıyoruz.``Müsabakayı 4 bin 441 kişinin izlediği ve 37 bin 495 lira hasılat elde edildiği öğrenildi.

(ALK-EFS-HD-MUR)
Kaynak: AA