Kavgada Silahlar Çekildi: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kastamonu`da bir restoranda çıkan kavgada silahlar çekilince, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kavgada Silahlar Çekildi: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kastamonu`nun Kadı Dağı mevkiinde Şehit Şerife Bacı Piknik ve Mesire alanındaki bir işletmede gece geç saatlerde işletme çalışanları ile müşteriler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine işletme sahibi M.G. ile yanında çalışan personelden kim olduğu tespit edilemeyen bir kişi tarafından av tüfeğiyle Hidayet Böcüoğlu (42), Saim Çakıroğlu (53), Alaaddin Kara ve Ömer Demirkan`a ateş edildi.Olayda yaralanan Hidayet Böcüoğlu, Saim Çakıroğlu, Alaaddin Kara ve Ömer Demirkan ambulansla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralılardan Hidayet Böcüoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böcüoğlu`nun cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderildi

Belediye Meclis Üyesi olan Samil Çakıroğlu ise ağır yaralanarak ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren Saim Çakıroğlu, yoğun bakıma alındı.

Olay sonrası M.G. ve yanındaki şahıslar kaçarak kayıplara karıştı. Jandarma ekibi, hem silahı kimin ateşlediğini hem de şüphelileri tespit için arama çalışması başlattı.
Kaynak: İHA