Güvenlik kamerasından yakalandı

İzmit'te bir marketin içecek reyonundan 75 lira değerinde enerji içeceği aldığı farkedilince,Y.A.,polisin market içerisindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemesinin ardından yakalandı.

Güvenlik kamerasından yakalandı
İzmit'te bir marketin içecek reyonundan 75 lira değerinde enerji içeceği aldığı farkedilince, market sahibini bıçakla tehdit ettiği iddia edilen Y.A., polisin market içerisindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemesinin ardından yakalandı.

Kent merkezinde bulunan bir markete dün saat 22.00 sıralarında giren 27 yaşındaki Y.A., içecek reyonundan enerji içeceklerini montunun iç cebine koyarak çıkmak istedi. Market sahibi Reşat A.'nın hırsızlığı fark etmesi üzerine Y.A.'u durdurup içecekleri yerine bırakmasını istedi. Enerji içeceklerinin bir kısmını market içersine düşüren Y.A. marketten hızlıca uzaklaştı. Bir süre sonra tekrar markete dönen A. elindeki bıçakla kasada duran Ahmet S. ile market sahibi Reşat A.'yı tehdit ettikten sonra marketten koşarak kaçtı. Market sahibinin durumu polise bildirmesinin ardından güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenilen Y.A.'yı Kozluk Mahallesi'nde gözaltına aldı.