Dört Bir Taraf'ta kıyamet koptu!

Nagehan Alçı ve Enver Aysever canlı yayında birbirine girdi, hakaretler ve suçlamalar havada uçuştu.

Dört Bir Taraf'ta kıyamet koptu!
Dün gecenin en ateşli tartışması CNN Türk'te ekrana gelen Dört Bir Taraf'ta yaşandı. Programın daimi yorumcuları Nagehan Alçı ve Enver Aysever canlı yayında adeta birbirine girdi, hakaretler ve suçlamalar deyim yerindeyse havada uçuştu.

Dört Bir Taraf'ta kıyamet koptu!

CNN Türk ekranlarında Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Nagehan Alçı ve Enver Aysever'in haftanın önemli gelişmelerini yorumladığı polemik ve tartışmalarıyla ünlü Dört Bir Taraf'a Nagehan Alçı ve Enver Aysever arasında yaşanan sert kavga damgasını vurdu. .

27 Nisan muhtırasının tartışıldığı anlarda Bazlı Ilıcak'ın Enver Aysever'e hitaben söylediği "Bu kafa Yaşar Büyükanıt kafasıdır" sözü Enver Aysever'i çileden çıkarttı. Aysever, Nazlı Ilıcak'a sert tepki göstererek "Hayır izin vermiyorum yeter bu ithamlar, bu çok büyük ve saygısızlık. Böyle bir terbiye yok." dedi. Aysever'in sözlerine moderatör Nagehan Alçı'nın müdahalesi ise polemiği bir anda sert bir kavgaya çevirdi.


Nagehan Alçı ve Enver Aysever arasında yaşanan yüksek sesli sert tartışma, ekranları başındaki izleyicileri şaşkına çevirirken, Alçı ve Aysever arasında şu diyaloglar yaşand:

Nagehan Alçı: Kim terbiyeli kim terbiyesiz sen karar veremezsin. Ben moderatör olarak müdahale edemem çünkü burada vandalizm var.

Enver Aysever: Ben neden Büyükanıt gibi düşeneyim. Ne ayıp ya.Bir kendinize gelin artık.Bu ayıp, bu ayıp.

Nagehan Alçı: Bir dakika.İstersen programı terk et.

Enver Aysever: Sana sormayacağım. Bu ayıp, bu ayıp.

Nagehan Alçı: Ben moderatörsem beni dinleyeceksin.

Enver Aysever: Her sıkıştığında bu Ergenekoncu, bu KCK'lı bu Büyükanıtçı ama yeter artık ya.Komedi programı mı bu? Konuşma diye bir ahlak vardır ya.

Nagehan Alçı: Çünkü ben terör ortamlarında nasıl davranılır bilmiyorum. Ben böyle çirkin bir ortamda moderatörlük yapamam. Enver terbiyesizlik yaptın. Sen bu ortamı terörize ettin.

Enver Aysever: Sen terbiyeli konuş, ne terörize etmesi.

BEYAZ GAZETE