Öğrencilerden Başkan Kocadon’a Anlamlı Hediye

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a Atatürk portresi hediye etti.

Öğrencilerden Başkan Kocadon’a Anlamlı Hediye
Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un makamında ağırlanan öğrenciler Bodrum ve görevleriyle ilgili sorular yöneltti. Başkan Mehmet Kocadon soruları tek tek yanıtladı.Ssınıf öğretmeni Hafize Özçeri, okullarına akıllı tahta, bilgisayar ve projeksiyon cihazı armağan ettiği için Başkan Kocadon’a teşekkür etmek istediklerini söyledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı tüm katkıları öğrencilerin ve dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için olduğunu belirterek, “Böylesine teknolojik gelişmelerin yaşandığı bir çağda Bodrum’daki eğitim kurumlarının çağın gerisinde kalmasına izin vermem mümkün değildir. Her ortamda söylerim, tekrar söylüyorum; eğitim, spor ve sağlık benim her şeyin önünde tuttuğum konulardır. Eğitim kurumlarına desteklerim her koşulda sürecektir” dedi.

Ziyaret sonunda Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon için özel olarak hazırladıkları, üzerinde kendi isimlerinin de yazılı olduğu çerçeveli bir Atatürk portresini hediye etti.
Kaynak: İHA