Eğitime Katkı Sağlayanlar Ödüllendirildi

Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği (TÜGED)’nin 2011 yılı eğitim ve kültür alanında başarılı çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla düzenlediği ödül töreni Rixos Otel’de gerçekleştirildi.

Eğitime Katkı Sağlayanlar Ödüllendirildi
Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, “Yılın Hayırseveri” ödülüne layık görüldü.
Ankara Rixos Otel’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği’nin tanıtım filmi de katılımcılara gösterildi. Açılış konuşmasını yapan Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Erdoğan, başarıları ödüllendirmek ve teşvik etmek noktasında `bir damla` olmak amacında olduklarını söyledi. Yurt içi ve yurt dışında pek çok faaliyette bulunduklarını anlatan Erdoğan, Somali’ye ilköğretim okulu yaptırmak için başlattıkları kampanyanın devam ettiğini, Van depreminden sonra bölgeye yardımda bulunduklarını kaydetti.

Daha sonra Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği (TÜGED) tarafından verilen ödüllerin dağıtım törenine geçildi. Eğitim ve Kültür Ödülleri dalında “Yılın Hayırseveri” ödülüne layık görülen SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ödülünü TÜGED Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’dan aldı. Törende Medya Ödülleri dalında Yılın Medya Takip Ajansı seçilen İnterpress Medya Takip Genel Müdürü Tarık Özkan adına Recep Can ile Eğitim ve Kültür Ödülleri Dalında Erciş’te canları pahasına görev yapan ve depremde görev şehidi olan 76 öğretmen adına Özel Çağrı Okulları Genel Müdürü Nuran Altunbaş’a ödüllerini Nevin Gökçek verdi. “Yılın Enleri” konulu programda aralarında TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, gazeteciler, sanatçılar, kurum, kuruluş ve vakıf temsilcilerin bulunduğu çok sayıda kişi ödüle layık görüldü.