Adana'da Sokakları Su Bastı

Adana`da 5 gündür aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle bazı mahallelerde sokakları su basınca vatandaşlar evlerine gidebilmek için adeta cambazlık yaptı.

Adana'da Sokakları Su Bastı
Hafta sonu ülke genelini etkisi altına alan yağışlı hava, Adana`da 5 gündür hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gün boyu devam eden yağmur nedeniyle merkez Seyhan ilçesine bağlı mahallelerde sokaklar su içinde kaldı. Sokağa çıkmak isteyen vatandaşlar ve okula gitmek isteyen çocuklar zor anlar yaşadı. Yağmur nedeniyle evinin önü adeta göle dönen Diyap Güzel, eve su girmemesi için çocuklarıyla birlikte evin etrafında temizlik yapıp, sokaktaki kanalizasyon mazgalını temizledi. Baba Güzel, daha sonra dizkapaklarına kadar gelen sudan geçmeyip, evin balkonunun kenarındaki demirlere tutunarak geçti. Güçlükle evine ulaşan Güzel`in eşi Emine Güzel de, evine ulaşmak için çocukları ve eşinin kullandığı yolu takip etti

Diyap Güzel, her yağmurda sokağı su bastığını belirterek, "Biz artık bu sokağın su basmasından bıktık. Her yağmurda çocuklar rezil oluyor, okula gidemiyor. Dışarı çıktığımız zaman geri eve zor dönüyoruz. İşte halimizi gördünüz" dedi.
Kaynak: İHA