Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile birlikte Gaziantep’de bazı etkinliklere katılacak.



Meclis Başkanı Cemil Çiçek, KKTC`ye gidecek.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin kuruluş yıldönümü nedeniyle ``Parti Okulu``nun açılış törenine katılacak ve bir konuşma yapacak. Açılış öncesi CHP heyeti Anıtkabir’i ziyaret edecek. CHP okulunda ilk dersi eski genel başkan Altan Öymen verecek. CHP Okulu’ndaki parti derslerinin ardından CHP Genel Merkezi’nde 88.yıl resepsiyonu verilecek. (11.00/09.15/12.30/19.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batman Ilısu Barajında incelemelerde bulunacak. Eroğlu, Batman’da bakanlık ve bağlı kuruluşların çalışmalarıyla alakalı koordinasyon toplantısına katılacak.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a UNICEF tarafından bebek ve çocuk ölümlerinin azaltılması konusunda yaptığı çalışmalardan ötürü Ankara Hilton Otel’de plaket verilecek. (10.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk-İngiliz İş Forumu’na katılacak. (09.00)

9 Eylül İzmir`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü törenlerle kutlanacak. Törene Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak. (09.30)

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü İsmail Güneş, Ankara’da basın mensupları ile bir araya gelecek. (10.00)

Kuzey Irak’ta Türkmen doktorların öldürülmesini protesto için meslektaşları Ankara’da Irak Büyükelçiliği’ne yürüyecek. (11.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın katılımıyla; CHP’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Çankaya Yıldız Birlik Mahallesi 435 cadde de park açılışı olacak. (19.30)

Avusturya İzmir Fahri Konsolosluğu`nun açılışına Avusturya Büyükelçisi Heidemaria Gürer katılacak. (18.00)

Karadağ Ankara Büyükelçisi Ramo Bralic İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş`ı ziyaret edecek. (10.00)

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti`nde `Adanalıların, festival izleyicilerinin Altın Koza Film Festivali ile ilgili söyleyecekleri var` konulu bir basın toplantısı düzenlenecek. (12.00)

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ile Bursalı yöneticiler ve ilgililerle birlikte ‘sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine’ dair kanun hakkında yeniliklerle ilgili toplantı yapılacak. (15.00)

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mudanya Yelken Kulübü ve İstanbul Yelken Kulübü işbirliğiyle bu yıl 26.’sı düzenlenen ‘Amiraller Kupası Yat Yarışları’nın tanıtım toplantısı düzenlenecek. (10.00)

Bursaspor hafta sonu evinde ağırlayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdürecek. (17.30)

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Balkan Kürek Şampiyonası’nın İstanbul’daki tanıtım toplantısında teknik bilgiler verecek. (10.30)

Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç, Güreş Milli Takımları ise İstanbul’da yemekte bir araya gelecek. (13.00)

Futbolda şike soruşturması kapsamında yürütülen çalışmalar takip edilecek.


Profesyonel lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.