Yunus Park Hizmete Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Beldibi beldesinde yapımı tamamlanan ve seçim yasakları nedeniyle tören düzenlenemeyen Yunuslu Park’ın açılışı gerçekleştirildi.

Yunus Park Hizmete Girdi
115 adet gül ağacının renklendirdiği yemyeşil parkın ortasında bulunan alt havuzda canlı balıkların yüzdüğü, havuzun ortasında ördek barınağının olduğu ve üst havuzda ise üç adet yunus heykelinin bulunduğu Yunuslu Park çocuklar başta olmak üzere herkesin ilgi odağı oldu

Yunus Emre Gül Bahçesi adı verilen Yunuslu parkın açılışı Belediye personeli ile birlikte yapan Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, “Yunus Emre Gül Bahçesi adını verdiğimiz bu park yeşillikleri ile rengarenk gülleri ile ve çok maksatlı havuzu ile dünyada bir benzeri olmadığına inandığımız bir park olarak düzenlendi. Tamamen özgün tasarımı olan bu parkın proje müellifi Beldibi Belediyesi’dir. Alt havuzda balıkların ve ördeklerin yüzdüğü, üst havuzda yunusların gerçekmiş gibi göründüğü Yunuslu parkımız, vatandaşlarımıza ve yöremize hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar havuzdaki balıklara ve ördeklere sahip çıksınlar” dedi.
Kaynak: İHA