Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya`nın Yaroslavl kentinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Küresel Politika Forumu`na katılmak üzere Rusya`ya gidiyor.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) toplantısını İzmir`de tarihi havagazı fabrikasında gerçekleştirdikten sonra İzmir Enternasyonal Fuarı`nın açılışına katılacak. (11.30 - 18.00)

80.`ci İzmir Enternasyonal Fuarı`nın açılış törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün katılacak. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TCDD ve özel sektör işbirliği ile gerçekleştirilen sektöründe lider firmaları tüketici ile buluşturacak olan `Parakende Treni`nin Eskişehir Gar binasındaki açılış törenine katılacak. (13.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Öz Orman-İş Sendikası ile imzalanacak toplu sözleşme imza merasimine iştirak edecek. (11.00)

Yap-İşlet-Devret modeli ile tek seferde gerçekleştirilecek en büyük projelerden biri olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu`nun İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü için Japoh IHI ve ITOCHU firmaları ile imza töreni düzenlenecek. Törene Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü`nde (Mali Büro Amirliği) basın açıklaması yapılacak. (10.30)

Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Trabzon Şubesi tarafından organize edilen “Trabzon Kent Sempozyumu”, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde başlayacak. (09.00)

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Trabzonspor’un yeni transferleri Slovak futbolcular Robert Vittek, Marek Sapara ve Marek Cech için Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde imza töreni düzenlenecek. (14.00)