Başbakan Erdoğan, Gaziantep’te Nikah Şahidi Olacak

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan, Ortadoğu’nun en büyük kongre merkezi unvanını alan tesis, Nakıboğlu ile Mazıcıoğlu ailelerinin çocuklarının nikahına ev sahipliği yapacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın nikah şahitliği yapacağı törene siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katılması bekleniyor.

Naksan Holding Yönetim Kurulu ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu’nun oğlu Emre Nakıboğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’nun kızı Hilal Mazıcıoğlu’nun nikah töreni, 9 Eylül Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve birçok bakanın katılımıyla gerçekleştirilecek. Tören, Şehitkâmil Belediyesi tarafından yaptırılan kongre merkezinde yapılacak.
Gaziantep’te son dönemlerin en büyük düğün organizasyonu olan nikah törenine, ekonomi dünyasına yön veren birçok ünlü sanayici ve iş adamının yanı sıra siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin de katılması bekleniyor. Başbakan Erdoğan, nikah töreninin yanı sıra ilde çeşitli açılışlar da gerçekleştirecek.