Sokak savaş alanına döndü
Bartın`da bar çıkışı meydana gelen kavga savaş görüntülerini aratmadı. Gençlerin kavgası güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Buyurman aldığı kafa darbesi ile yere yığıldı. Bu sırada korumaların da müdahale ederek olayı karışması üzerine sayısı yaklaşık 10 kişinin arasında kalan Yiğit Buyurman, yere düştüğü sırada gençler tarafından tekmelendi. Bu sırada çevredeki binalarda bulunan güvenlik kameraları olayı saniye saniye görüntüledi. Güvenlik kameralarında gençlerin yerde yatan Yiğit Buyurman`ı tekmelemesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Aldığı tekmelerle yerde kanlar içinde kalan Buyurman`ı olay yerine gelen polisler kurtardı. Olay yerine gelen polisler, yerde kanlar içinde kalan Yiğit Buyurman`ı olay yerine gelen ambulans ile Bartın Devlet Hastanesi`ne gönderdi.
Hastaneye kaldırılan Yiğit Buyurkman`ın ayağının 7 yerden kırıldığı belirlendi. Olaya karışan gençler ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
