Adam & Eve Hotels’e 4 Ödül Birden

Turizmin Oskarları olarak kabul edilen World Travel Awards (WTA) ödülleri sahiplerini buldu.

Adam & Eve Hotels’e 4 Ödül Birden
Gecede Kayı Group bünyesinde faaliyet yürüten Adam & Eve Hotels, 4 ödül birden aldı. Mekân, hizmete girdiği 2006’dan bu yana uluslararası 25 ödüle değer bulundu.
Bu sene 18’incisi yapılan WTA ödül gecesinde Adam & Eve Hotels, Europe’s Leading Design Hotel (Avrupa’nın En İyi Dizayn Oteli), Europe’s Leading Couples Resort (Avrupa’nın En İyi Çift Oteli) ve Turkey’s Leading Hotel (Türkiye’nin En İyi Oteli), Turkey’s Leading Design Hotel (Türkiye’nin En Dizayn Oteli) ödüllerine layık görüldü. Yine Kayı Group bünyesinde bulunan Sky Airlines da ödül alarak Europe’s Leading Charter Airline (Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu Şirketi) seçildi.

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Hizmetlerimizi konuklarımızın gözüyle değerlendirmeye çalışıyoruz. Özgün ne yapabiliriz, mekanımıza gelenleri nasıl daha mutlu ederiz sorusunu devamlı kendimize soruyoruz, başarımızın sırrı bu. İlk günden bu yana pek çok ilke imza attık, sektörde öncü olduk. Her bir konuğumuza kendini özel hissettirmek ve otelimizde geçirdikleri anları unutulmaz kılmak en büyük arzumuz. Bunu yaptığımızı, konuklarımızın memnuniyetini tescillendiğini görmek bizi çok mutlu etti.”
Adam & Eve Hotels Genel Müdürü Alper Uçar ise “Çıtayı devamlı büyüterek kaliteyi hep bir adım yukarı taşımak temel hedefimiz.” dedi.


160 ÜLKEDEN 183 BİN PROFESYONEL OY KULLANDI
WTA, 18 senedir turizm ve seyahat sektörlerin en iyilerini belirliyor. Organizasyonda birinciler, dünyanın dört bir yanından binlerce turizm profesyonelinin oylarıyla seçiliyor. Kurumun açıkladığı rakama göre bu sene 160 ülkeden yaklaşık 183 bin turizm profesyoneli oy kullandı.