Minik Dev Adamlar Balçova`da Buluştu

Balçova Belediyesi Termal Spor Kulübü ve International Basketbol Kampı (IBAC) iş birliği ile düzenlenen basketbol turnuvasında, minik basketbolcular hem tatil hem de spor yapmanın tadını çıkardı.

Minik Dev Adamlar Balçova`da Buluştu
Gençlere ücretsiz spor hizmeti ile Balçova`daki spora ilginin artmasını sağlayan Balçova Belediyesi ile basketbola gönül vermiş gençlerin tatil döneminde basketbol ile ilgili temel teknik bilgi ve becerilerini geliştirebilecekleri kamplar organize eden İBAC, elele vererek minik basketçiler için bir turnuva düzenledi. Dokuz Eylül, Nazilli Belediye, İstanbul Fesa, Balçova Belediye Termal, Bursa Örnek Koleji, Tire Belediye, Dokuz Eylül, Bursa Örnek Koleji Spor Kulüpleri`nin katıldığı 1. Balçova BelediyesiİBAC Minik Erkekler Basketbol Şenliği tamamlandı.

Başarılı bir kamp döneminin ardından belediye spor tesislerinde düzenlenen turnuvada kıyasıya ama sportmence mücadele eden minik basketbolcular oynadıkları oyunla göz doldurdu. Yapılan maçlar sonunda Dokuz Eylül Spor Kulübü (B) Takımı birinci, Nazilli Belediye S.K. ikinci, İstanbul Fesa S.K. ise üçüncü oldu.

Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, TBF Temsilcisi Halil Öztürk, İBAC Yöneticisi Cenk Dumlupınar, Belediye Termal Spor Koordinatörü Faruk Sanatçı ve velilerin katılımlarıyla düzenlenen kupa töreninde sıralamaya giren takımlara kupaları turnuvaya katılan tüm sporculara ise madalya verildi. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya gençlerin spor yapması için çaba sarf eden herkese kapımız açık diyerek organizasyona katkı koyan kurum ve kişilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA