İfa Fuarına Beko Damgası

Almanya`nın Berlin şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından IFA 2011’e her yıl ürünlerini sergileyen Arçelik A.

İfa Fuarına Beko Damgası
Ş., bu yılki fuara Beko markası ile ilk kez katılıyor.


Fuarda bin 200 metre karelik alanda 140 yeni ürünü sergilediklerini belirten Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük, “Beko olarak IFA’ya ilk kez katılıyoruz. Çok önemsiyoruz bu fuarı. Diğer markalarımızla beraber toplam 3 bin metrekarelik alanda ürünlerimizi sergiliyoruz.” dedi. Beko`nun bu yılın 6 ayında Batı Avrupa’da pazar payını artırdığına dve Avrupa`nın üçüncü büyük markası olduğunu belirten Karabük, “ IFA 2011’de ilk defa akıllı fırın, diğer en tasarruflu bulaşık makinelerden yüzde 10 daha tasarruflu, kurutucularda 60 ve fırında da yüzde 40 tasarruflu olan ürünlerimizi sergiliyoruz. Bunları Almanya’da sergilememiz gurur veriyor.” dedi. Karabük, bu başarıyı ARGE çalışmalarına verdikleri öneme bağladı.


Kapılarını ziyaretçilere 51. kez açan IFA 2011’e 100`den fazla ülkeden bin 441 şirket katılıyor. Yaklaşık 140 bin metrekarelik fuar alanında yeni teknolojilerini ve hizmetlerini sergiliyor. 7 Eylül’de sona erecek fuarın gözde teknolojisi ise 3 boyutlu görüntüye sahip internet erişimli akıllı televizyonlar ve tablet bilgisayarlar.