Funda Arar’dan Unutulmaz Gece

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bu yıl 14.

Funda Arar’dan Unutulmaz Gece
’sü düzenlenen Kültür ve Pirinç Festivali kapsamında ünlü pop sanatçı Funda Arar sahne aldı.

14. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’nin üçüncü gecesinde ünlü sanatçı Funda Arar, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranıyla bir araya geldi. ‘Sen ve Ben’ şarkısıyla sahneye çıkan Arar, “Çok teşekkür ediyorum. Tosya teşekkürler. Bu güzel festivalde sizlerle birlikteyiz. Ne kadar güzel coşkulu bir topluluk var. Hep birlikte şarkılar söyleyeceğiz. Tosya Kaymakamımız Mehmet Türköz ve Tosya Belediye Başkanımız Kazım Şahin’e çok teşekkür ediyorum” dedi. ‘Yak Gel’ şarkısı ile konserine devam eden Arar, hayranlarından şarkılarına eşlik etmesini istedi. Şarkı sonrası hayranlarının “Funda” tezahüratlarına teşekkür eden ünlü sanatçı, hayranları ile birlikte şarkının nakaratını okudu. Birbirinden güzel şarkılar söyleyen ünlü sanatçı Funda Arar, Grup Tempo ses, ışık, görüntü ve platform sistemleriyle hayranlarının hem kulaklarının pasını sildi hem de hayranlarına unutulmaz gece yaşattı.

‘Benim İçin Üzülme’ şarkısında kendine özgü dansı ile hayranlarını mest eden ünlü sanatçı, Ferdi Tayfur`un `Bende Özledim` şarkısını da seslendirdi. Arar, `Aşksız Kal`, Cem Karaca`nın `Islak Islak` şarkılarının yanı sıra binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı Funda Arar, Barış Manço`nun da `Kara Sevda` parçasını okurken, hayranları ile birlikte dans etti.

Konser sonunda sahneye çıkan festival sunucusu İkbal Gürpınar, "Bir sanatçının yeteneği ve sesi ile sahnede nasıl devleştiğini görüyorsunuz. Yetenek olduğunda sansasyona bile gerek kalmadığını nasıl da görüyorsunuz. Şarkılarınızla bizi hem ağlattınız hem de eğlendirdiniz" diye konuştu.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz sahneye gelldi. Sahnede konuşma yapan Belediye Başkanı Kazım Şahin, "Umarım bu akşam çok eğleniyorsunuzdur. Umarım unutulmaz bir gece yaşıyorsunuzdur. Funda Arar`a çok teşekkür ediyoruz. Bizim Cumhuriyet Meydanımızı şereflendirdiler. Önümüzdeki yıllarda da kendisini bu sahnede görmek istiyoruz" şeklinde konuştu

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi ile Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve eşi, ünlü sanatçıya çeşitli hediyeler verdi

Kaynak: İHA