Sevilay Yükselir'den Berhan Şimşek'e sert tepki

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Acı Kahve' programında Sevilay Yükselir CHP'yi sert şekilde eleştirdi ve "CHP, vatandaşı aptal yerine koyuyor" dedi.

Beyaz Tv ekranlarında Özay Şendir'in modere ettiği Acı Kahve programının dün akşam ki konuğu CHP İstanbul eski İl Başkanı Berhan Şimşek'ti. Berhan Şimşek, konuşmasına hükümeti ve politikalarını eleştirerek başladı. Hükümetin yoksul vatandaşlara yönelik yaptığı yardımları oy avcılığı yapmak için kullandığını öne süren Şimşek "Eğer 800 TL gelirim varsa, evimde varsa, eğer makarnam, böreğim, çöreğim, fukaralık maaşımda da geliyorsa, CHP yada A partisi neyi anlatırsa anlatsın. Daldaki üç kuş mu, evdeki bir kuş mu?" dedi.

VATANDAŞI APTAL YERİNE KOYUYORSUNUZ

Sevilay Yükselir Berhan Şimşek'in bu yöndeki düşüncelerine tepki göstererek "Bakın bu söylemlerinizle vatandaşı aşağılıyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz. Bakın birinci yanlışını bu CHP olarak. Ben CHP Genel Başkanı olsam bu kullandığınız argümandan dolayı size ceza keserim. Direk vatandaşı aşağılıyorsunuz. Yani vatandaş, bu kadar aptal,salak.. Bir kilo pastırmaya bilmem neye kendini satıyor. Bunu yapıyorsunuz. Problem bu. CHP'nin problemi bu. Üstten bakıyorsunuz, üstten bakınca da yoksulları kandırıyor diyorsunuz. CHP vatandaş
aptal yerine koyuyor. Bana kızıyorsunuz ama gerçek bu. Bu argüman vatandaşı çok kızdırıyor."

BEYAZ GAZETE