Tdbb’den Tataristan Heyetine Eğitim Programı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti yerel yöneticileri için 24-30 Eylül tarihleri arasında İstanbulda bir eğitim programı düzenliyor.

Tdbb’den Tataristan Heyetine Eğitim Programı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB)’nin uluslararası alanda sürdürdüğü karşılıklı işbirliği, deneyim paylaşımı ve eğitim çalışmaları devam ediyor. Birlik çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (UYEM) Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti yerel yöneticileri için 24-30 Eylül tarihleri arasında İstanbulda bir eğitim programı düzenliyor.
Eyüp Belediyesi’nin de desteklediği eğitim programı için Tataristan Cumhuriyeti’nden gelen konuklar, haftasonu Eyüp Halit Paşa Konağı’ndaki bir yemekte biraraya geldi. Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Güven’in de katıldığı yemekte, eğitim programı hakkında bilgi verildi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ile birlikte Türk İşbirliği ve Kalkınma Ajansı (TİKA) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’nin birlikte organize ettiği eğitim programına, RF Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Andrey Nefedov, Tataristan Cumhuriyeti Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Aelxandır Baryshev ve belediye başkanlarının olduğu kalabalık bir heyet katılıyor.