'Sadece magazin konularını işlemiyoruz'

“Şekerli Kahve” isimli programları ile gündem yaratan Oya Aydoğan ve Emel Müftüoğlu izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Aydoğan, "Biz sadece magazin konularını işlemiyoruz. Güzellik ürünlerinden sağlık ürünlerine kadar güzel olan her şeyi halka arz ediyoruz" dedi.

Haftaiçi her sabah Beyaz TV ekranlarında “Şekerli Kahve” isimli programları ile gündem yaratan Oya Aydoğan ve Emel Müftüoğlu izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Amaçlarının halkı sağlıklı ve doğru bilinçlendirmek olduğunu söyleyen Oya Aydoğan, "Biz sadece magazin konularını işlemiyoruz. Güzellik ürünlerinden sağlık ürünlerine kadar güzel olan her şeyi halka arz ediyoruz." diye konuştu.

"En son sevgili Ömer Faruk Acartürk hocamızın anlatımı ile 'Copleks41' isimli saç bakım, sağlık ürünü ve zayıflama ürünlerini halka tanıtarak az da olsa magazin gündeminden kurtulup sağlıklı yaşamaya bakıyoruz" ifadelerini kullanan Aydoğan, "Beyaz Tv aracılığıyla sağlıklı yaşam ilaçlarını halka tanıtan Sayın Acartürk’e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE