Eski bakandan Cüneyt Özdemir'e program eleştirisi

Çiller deöneminin bakanlarından Ufuk Söylemez ile gazeteci-yazar Memduh Bayraktaroğlu canlı yayında birbirine girdi. İkilinin kavgasına Cüneyt Özdemir'de dahil oldu.

"Çillerli yıllarım" kitabıyla olay yaratan Çiller'in eski danışmanı Memduh Bayraktaroğlu CNN Türk ekranlarında yayınlanan "5N1K"ya konuk oldu.
Bayraktaroğlu'nun 17 bin faili meçhul cinayetin devlet tarafından işlendiği iddiası üzerine canlı yayına telefonla bağlanan eski bakan Ufuk Söylemez, canlı yayında hem Cüneyt Özdemir'e sitem etti, hem de Bayraktaroğlu'na verdi veriştirdi.

Eski bakandan Cüneyt Özdemir'e program eleştirisi

Bayraktaroğlu'nun iddialarını yalanlayan Ufuk Söylemez "Bayraktaroğlu'nun söyledikleri tamamen gerçek dışıdır. Çiller'in danışmanı olduğu da tamamen yalandır. 2000 yılında işsiz kaldığı için, gelip ağlamıştır ve Çiller'de acıdığı için şeklen bir danışmanlık vermiştir." dedi.

BU ADAMI NASIL YAYINA ALIRSINIZ

5N1K programını sunan Cüneyt Özdemir'i de Memduh Bayraktaroğlu'nu konuk aldığı için eleştiren eski bakan Söylemez "'Sizin gibi bir kanala bunları ekrana getirmek yakışmıyor. Yediği kaba tüküren bir insanın televizyona çıkması, Aydın Doğan'a hakaret ettiği kitaplar hala ortadayken canlı yayına alınması hayret verici bir şey. Evrakta sahtecilik yapmış bir adamla çıkıp eski başbakanı ve geçmişi tartışıyorsunuz, bu bir popüler magazin programında olabilir ama sizin ciddi bir programa ben yakıştıramadım." dedi.

BIRAKINDA BİZ KARAR VERELİM

Eski bakan Ufuk Söylemez'in kendisini ve programını eleştirmesi üzerine ise Cüneyt Özdemir devreye girerek "Ufuk bey bana hakaret etmek istiyorsanız devam edin ama
bir televizyon programının nasıl yapılacağına da biz karar verelim." diyerek tepkisini dile getirdi.

BEYAZ GAZETE