Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Ceylanpınar`da

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Ceylanpınar`da
Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve beraberinde bulunan heyet, Ceylanpınar ilçesi Kepez tepesi mevkiinde Öz Orman İş-Sendikası Ceylanpınar ilçe temsilcisi Nevzat Yıldırım ve yönetimi tarafından karşılandı. Karşılama töreninde davul zurna eşliğinde halay çeken Aslan ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans ve toplantı salonuna geçtiler. Sendika temsilcisi Nevzat Yıldırım tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Salonda bulunan üyelere sinevizyon eşliğindesendikanın Türkiye`deki değişik yerlerindeki çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi. Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen toplantıda sendika üyelerinin soruları cevaplandırıldı

Toplantı sonrasında ilçenin Gazi Caddesi`nde bulunan Öz Orman İş -Sendikası Ceylanpınar İlçe Temsilciliği`nin açılışı yapıldı. Açılışı Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Abdulgani Alkış gerçekleştirdi. Açılış sonrası davetlilere yaş pasta ve meyve suyu ikramı bulunuldu.
Kaynak: İHA