Canlı yayında erkeğin şiddet itirafı
Arım Balım Peteğim'de eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Remzi Özyanık, kadına yönelik şiddet yasasını eleştirdi.

Şiddet yasası gündeme geldikten sonra eşinin kendisini tehdit etmeye başladığını söyleyen Remzi Özyanık, "Daha kötü şiddet göstermeye başladı. Bu yasa gündeme gelmeden önce bu kadar değildi. Şiddet yasası çıkmış bana kesinlikle bir şeye söyleyemezsin, söylersen seni ceza evlerinde süründürürüm dedi. Bu yasa onun eline bir koz gibi geçti" diye konuştu.
Şiddet yasasına kesinlikle karşı olmadığını ifade eden Özyanık, "Ama kantarın topuzu biraz kaçık gibi. Benim şimdi ne yapmam gerekiyor? Nerelere başvurduysam yardım göremedim" dedi.
"Benim gibi nice insanlar vardır. Bu sorunların çözülmesi için yayına çıktım" diyen Özyanık, "Kadına şiddete de karşıyım ama kadının eline böyle bir şey geçtiği zaman olmuyor. Ben adalet istiyorum, hukuk istiyorum. Popüler olmak için böyle bir şeye başvurmadım" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE
